INGYENES FELMÉRÉS!  

KISZÁLLÁSI DÍJ NINCS!  

HÍVJON-JÖVÜNK!

,

INGYENES FELMÉRÉS!  

KISZÁLLÁSI DÍJ NINCS!  

HÍVJON-JÖVÜNK!

Parketta felújítása
Parketta lerakás, parkettázás

Az évek múlásával elöregedhetnek fapadlóink, de a nagy igénybevétel, kisebb átalakítások, nyílászárócserék, falbontások szükségessé teszik a parketta javítását, pótlását, átrakását.

 A nem szakszerű tisztántartás, a bő vizes felmosás vagy esetleges vízkárok is komoly gondokat okozhatnak. A nedvességet a fa magába szívja és elvetemedik. Felülete elszíneződik, elfeketedik, felszíne kiteknősödik. A visszaszáradás során az elemek között hézag képződik.

Ezeket a hibákat jobb esetben a parketta újracsiszolásával, hézagtömítésével és újralakkozásával el lehet tüntetni, de súlyosabb esetben ki kell cserélni a hibás részeket és a javított felületet egyben újracsiszolni-lakkozni. Sajnos a régi és a pótolt parkettaelemek színben-árnyalatban ilyen esetben mindig eltérnek, de igyekszünk a színben leginkább az eredetihez illő pótlást szerezni.

Sok lakásban probléma a recsegő, mozgó parketta. Léteznek erre áthidaló megoldások, amik olcsóbbak, mint a komplett parkettacsere, vagy a régi újrarakása, de hosszútávú megoldást mégsem nyújtanak.

Bármilyen a témában felmerülő kérdésére készséggel állunk rendelkezésére és igyekszünk az lehetőségeihez mért legjobb megoldást megtalálni Önnek!